Bilder/Video från Sommarfesten 2022

Tack till alla som kom och deltog och gjorde sommarfesten 2022 till ett minne att komma ihåg. Kanske sommarens sista härliga varma dag och att tillbringa den tillsammans med sina grannar är inte helt fel. I år hade vi valt att ha en enklare fest jämfört med förra årets jubileumsfest. Inget tält, mindre mat att bjuda på och ingen inhyrd underhållning. Det var trevligt att flera nämnde att det är helt ok och bra med en enklare fest med tanke på den ekonomi som är i världen idag. Och många verkade ha trevligt i sommarkvällen.

Vår ordförande Jörgen hälsade välkommen och vi tackade av Magnus som var den ur den avgående styrelsen som var på plats. Hela väkomsttalen men även en hel del bilder finns i nedanstående länk. Titta gärna in!

Se video och bilder från sommarfesten 2022 här
 

Kommentera gärna: